Intervacances   -   Regio's   /   Oostenrijk
Genieten van prachtige berglandschappen, dat doe je in Oostenrijk
Oostenrijk, dat bij veel Nederlanders vooral bekend is als wintersportland, heeft ook 's zomers veel te bieden. Zo zijn er tal van fiets- en wandelpaden, rodelbanen, en ook de bergbahnen bieden een mooi dagje uit. Oostenrijk is het land van skiën en van prachtige watervallen. Van mooie bergwegen en idyllische steden. Zo zijn bijvoorbeeld Wenen en, het wat dichter bij onze accommodaties gelegen, Innsbruck absoluut het bezoeken waard.

Zillertal
De accommodaties van Intervacances zijn gelegen op 5-sterren Camping Aufenfeld in het populaire Zillertal. In de zomer zijn er vele leuke uitstapjes te maken. Zo kunt u de stoomtrein nemen van Jenbach naar Mayrhofen, of de Krimmler Wasserfälle bezoeken. De Zillertaler Höhenstrasse is een van de mooiste bergwegen van Oostenrijk. Het uitzicht is adembenemend. De Höhenstrasse is 37 kilometer lang, begint bij Kaltenbach en eindigt bij Hippach. Verder kunt u nog denken aan Kasteel Tratzberg of de Wolfsklamm, die ook in de buurt zijn.

In de winter is het Zillertal een perfect skioord. Met meer dan 600 kilometer piste is er voor ieder wat wils. Voor beginners zijn er mooie blauwe pistes, maar ook voor ervaren skiërs is er voldoende uitdaging. Zo herbergt het skigebied van Mayrfhofen de steilste geprepareerde piste van Oostenrijk (de Harakiri, 78%). Vanzelfsprekend zijn onze chalets en stacaravans ook in de winter te huur.