Intervacances   -   Regio's   /   Frankrijk
Frankrijk, het land van zon, zee en strand
Kanoën door de vele 'gorges', skiën in de Franse Alpen, zonnebaden op het strand. Het kan allemaal in Frankrijk. En als u wilt zelfs in één vakantie! Geen wonder dat Frankrijk het meest populaire vakantieland is bij Nederlandse vakantiegangers. Naast het vele natuurschoon heeft Frankrijk ook veel cultureel schoon te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Parijs met de bekende Eiffeltoren, Champs Élysées en het Louvre. Maar ook de middeleeuwse steden zoals Carcassonne of Avignon zijn zeker een bezoekje waard.

Côte d'Azur
Bij Intervacances nemen we u graag mee naar de Côte d’Azur. In de bijzonder populaire streek rond de baai van Fréjus/Saint-Raphaël, met de Middellandse Zee in de directe omgeving, staan onze luxe lodgetenten op Camping Les Lauriers Roses (met Nederlandse leiding) in Saint-Aygulf. In het bijzonder aangename klimaat (zowel in laag- als hoogseizoen) is het heerlijk toeven. Voeg daarbij de prachtige heuvelachtige omgeving met zijn vergezichten. Mooie baaien en dorpen, luxe huizen, lekkere restaurantjes... Kortom: uw topvakantie kan hier beginnen!

Accommodaties
Boek een topvakantie bij Intervacances
Onze accommodaties bevinden zich op campings in de beste vakantieregio’s van Europa. Wij bezoeken de campings en de vakantieaccommodaties jaarlijks, zodat we de kwaliteit kunnen bewaken en u altijd van de meest actuele informatie kunnen voorzien. Reserveer op tijd en boek nu uw lodgetent, chalet of stacaravan.
 • Luxe lodgetent Cte d'Azur
  Lodgetent
  Les Lauriers Roses

  St. Aygulf, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
  7 nachten al vanaf:
  € 595,-
  Meer info
  Boeken