Intervacances   -   Regio's   /   Italië
Pizza, pasta en passie; op vakantie in Italië
Voor veel Nederlanders is Italië hét vakantieland bij uitstek. Mooi weer, mooie natuur en lekker eten. Met tal aan historische steden en oogstrelende landschappen is er voor ieder wat wils. Wat dacht u van Cinque Terre en de Bloemenrivièra? Of een romantisch weekend in Venetië. En dan de culturele hoogstandjes als Rome of Florence, de pracht van de Italiaanse meren of het mooie golvende Toscaanse landschap. Kortom: in Italië bent u niet zomaar uitgekeken.

Marchen
Aan de Adriatische kust, vlak onder San Marino, bevindt zich Camping Paradiso in een prachtig natuurgebied in de Marchen. Op de camping verhuurt Intervacances de Glamp Air; luxe lodgetenten met twee verdiepingen! Dat is glamping in optima forma. Geïnteresseerd? Bekijk de lodgetenten die wij verhuren op Camping Paradiso.

Toscane
In de mooie heuvelachtige omgeving van Toscane ligt het dorpje Scarlino. Aan de voet van de heuvel verhuurt Intervacances appartementen in Oasi Maremma. Vanuit de oase zijn vele uitstapjes mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Siena, Isola d'Elba of zelfs Rome.
UITSTAPJES
Assissi
Massa Marritima
Bologna
Tetto del Mondo
San Marino
Isola d'Elba
Cattolica
Wandelen en fietsen
Fiorenzuola di Focara
Rome
Wandelen en fietsen
Venetië (3 uur)
Siena
Stranden
Ancona
Accommodaties
Boek een topvakantie bij Intervacances
Onze accommodaties bevinden zich op campings in de beste vakantieregio’s van Europa. Wij bezoeken de campings en de vakantieaccommodaties jaarlijks, zodat we de kwaliteit kunnen bewaken en u altijd van de meest actuele informatie kunnen voorzien. Reserveer op tijd en boek nu uw lodgetent, chalet of stacaravan.
 • Glamp Air huren op Camping Paradiso
  Lodgetent
  Camping Paradiso

  Pesaro, Marche, Italië
  7 nachten al vanaf:
  € 545,-
  Meer info
  Boeken